MOBILA LA COMANDĂ

PROIECTARE & PRODUCȚIE

MOBILĂ LA COMANDĂ

Societatea noastră are ca obiect de activitate producția oricărui tip de mobilier pentru casa dumneavoastră. Puteți comanda mobilier din PAL, MDF sau lemn după schița dumneavoastră sau dupa modele preexistente. Echipa noastră de profesioniști vă va asista și sfătui asupra oricărui aspect legat de producție pentru ca rezultatul final să fie în acord cu necesitățile și dorințele dumneavoastră. Materialele utilizate sunt atent selectata pentru a fi siguri de calitatea excelenta a mobilierului.

DIVERSE STILURI

CALITATE RIDICATĂ

CULORI LA ALEGERE

Scopul nostru final este să creem mobila de vis care să vă fie alături pentru perioade îndelungate de timp. Indiferent că vă doriți mobilă pentru bucătărie, dormitor, living, birou, baie, camera copilului sau chiar pentru spații comerciale, societatea noastră mizează pe experiență și profesionalism pentru a vă oferi o mobilă de calitate fără cusur.

MOBILĂ PENTRU ORICE CASĂ

MOBILIER CREATIV

Mobilierul la comandă poate fi adaptat la stilul pe care dorești să-l imprimi camerei: clasic, elegant sau în trend. Orice stil ai alege vei primi în cel mai scurt timp mobilierul pe care ți l-ai imaginat. Echipa noastră este la curent cu ultimele noutăți sau tendințe din domeniul mobilierului.

Prețul mobilierului la comandă va fi stabilit împreună cu dumneavoastră după consultarea mai multor criterii. Vom discuta și ne vom decide asupra materialelor, designului, compartimentării, dimensiunilor.